Декларация за поверителност

Вашите лични данни за важни за нас. Политика на сайтът “Аналитична психотерапия - Жулиета Кузманска” е да уважаваме вашите лични данни във връзка с всякаква информация, която бихме могли да сме събрали от вас чрез сайта https://www.kuzmanska.com, или други сайтове които управляваме и поддържаме.

Ние ви питаме за лични данни само когато наистина ни трябва за целите на услугата която ви продоставяме. Ние ги събираме почтенно и съобразно закона начин с вашето знание и съгласие. Също ви уведомяваме защо ги събираме и за какво ще бъдат използвани.

Ние задържаме събраната информация само и единствено докато е необходима за целите на избраната от вас услуга. Данните които съхраняваме ще пазим спрямо търговско приетите условия за да предотвратим загуба и кражба, както и неоторизиран достъп,разкриване, копиране, използване или модификация.

Ние не споделяме никаква информация свързана с личните данни публично или с трети лица, с изключение когато е потърсена от закона.

Нашият сайт може да се свързва с други сайтове, които не са оперирани от нас. Моля имайте предвид това че ние нямаме никакъв контрол върху съдържанието и практиките на тези сайтове и не можем да носим отговорност за техните политики за поверителност.

Вие сте свободни да откажете нашето запитване за ваши лични данни с разбирането че ние няма да можем да ви предоставим желаната от вас услуга.

Вашето продължително използване на нашият сайт ще бъде разглеждано, като приемане на нашите практики.