Консултация с психотерапевт

Видове психотерапия

Консултациите с психотерапевт дават възможност да разберем мотивите за своето поведение и да потърсим решение на проблем с който не можем да се справим сами. В практика си работя с неорайхианска психотерапия, която е изключително успешна, защото разглежда човека в неговата цялост – душа, психика и тяло. Неорайхианският подход третира несъзнавано създадените енергийни блокажи в тялото и в мисленето ни, които пречат да се задоволят нашите нужди. След отработването на тези блокажи , натрупаната енергия се раздвижва и се отваря пътя за свободното задоволяване на потребностите.

icon-image

ИНДИВИДУАЛНА

Индивидуалната психотерапия се провежда под формата на сесии между клиента и терапевта, обикновено веднъж седмично в атмосфера на конфиденциалност, откритост и взаимно уважение. Продължителността на индивидуалната терапия зависи от степента на осъзнаване и преодоляване на проблема който се дискутира.

icon-image

СЕМЕЙНА

В семейната психотерапия участват членове на семейството, които се намират в конфликтни или трудни взаимоотношения по между си и търсят начини да ги преодолеят с помощта на специалист. Семейната терапия може да бъде започната само от един член на семейството, който пръв заявява за наличието на проблема и в последствие да прерастне с останалите членове.

icon-image

ОНЛАЙН

Онлайн консултациите се провеждат обикновенно по Skype и са подходящи за хора, които живеят в чужбина или в по-отдалечено населено място, в което нямат достъп до такъв вид помощ.

icon-image

КОРПОРАТИВНА

"Индивидуални сесии с психолог"- в резултат на необходимостта да се намерят ефективни инструменти, чрез които служителите и екипът да успяват да разрешат различни въпроси от психологическо естество- както от префесионален и служебен характер, така и в личен план. В следствие на провеждането на подобни сесии се подобрява работният климат, екипната работа, професионалните компетенции и индивидуалната ефективност на всеки член на екипа.

about-image

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ

Поради конфиденциалния характер на психологичните консултации, самоличността на клиентите е скрита.

ИСКАТЕ ДА СИ ЗАПИШЕТЕ ЧАС?

ВСЕКИ ДЕН ОТ 10:00 ДО 19:00 И СЪБОТА ДО 14:00
ул. Иван Вазов 38, София

СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН